joi, 27 octombrie 2011

Rochia de culoare neagra clasica

Orice dama care se respecta are in garderoba o rochie eleganta de culoare neagra. Rochia de culoare neagra este o piesa vestimentara clasica, mereu la moda si foarte apreciata. Aceast tip de rochie de culoare neagra poarta numele de „little black dress” si a fost facuta celebra de creatorul de moda francez Coco Chanel. Designerul a dorit sa creeze o rochie simpla, fara guler sau mansete; creatia sa a fost publicata in revista Vogue unde a fost apeciata de majoritatea damelor si a devenit un standard pentru toate femeile, acest lucru a facut din rochia de culoare neagra cel mai dorit produs vestimentar de catre fiecare dama indiferent de clasa sociala din care provenea. In scurt timp rochia de culoare neagra a devenit un simbol de eleganta si stil. De-a lungul timpului rochia a facut furori in visele fiecarei dame, fiind intens promovata de nume celebre cum ar fi Marilyn Monroe, care purta o rochie neagra construita perfect dupa formele corpului sau.
In alegerea unei rochii de culoare neagra este important sa se pastreze stilul atemporal, chiar daca se aduc noi elemente de design care sa o deosebeasca de alte modele. Aceste mici accesorii care sa o scoata din anonimat pot fi butoane sau panglici simple si modeste sau diferite modele de cusaturi aplicate pe partea din fata ca si model. Cel mai important este sa se pastreze designul simplu, fara a fi incarcata in execes , caci se va transforma intr-o rochie extravaganta. Rochia de culoare neagra trebuie sa corespunda cu tipul corpului dumneavoastra, iar in functie de talia fiecarui femei rochia poate avea anumite trasaturi, cum ar fi un decolteu mai adanc sau cu pieptul total acoperit. Se poate opta si pentru o rochie de culoare neagra fara bretele, care ar accentua si mai mult linia soldurilor. Tot in functie de linia taliei se defineste si lungimea rochiei, care poate avea o lungime pana deasupra genunchilor, sau poate pe fi peste genunchi.
Cu o rochie neagra de seara orice femeie poate sa atraga atentia aspura ei in mod placut. Rochia de culoare neagra se potriveste la majoritatea evenimentelor care necesita putin stil si eleganta. Rochia de seara poate fi si mini si poate avea spatele mai dezgolit sau un decolteu in forma de V in functie de bustul damei care o poarta. O deosebita importanta are si materialul din care a fost creeata rochia, deoarece in functie de acesta rochia poate avea aspectul unei tinute de zi sau de seara. Materialele din care sunt confectioante majoritatea rochiilor de culoare neagra este lana, spandexul, matasea sau casmirul negru in diferite combinatii printre care mai poate intra si elastanul.
Rochia de culoare neagra este foarte usor de asortat cu diferite tipuri de bijuterii, care pot avea apropare orice culoare. Deasemenea o rochie mini de culoare neagra poate fi asortata cu anumite bolerouri sau un cardigan pentru a deveni tinuta de zi. In general, la rochia de culoare neagra se asorteaza o pereche de pantofi si o geanta de aceasi culoare. O astfel de rochie are o viata foarte lunga si nu se demodeaza deoarece poate fi usor asortata si mereu va arata diferit in functie de acesorile cu care o garnisim.
Rochiile de culoare neagra au o tinuta eleganta si se pot imbraca la diferite evenimente de seara sau la ocazii speciale. Acum, in secolul vitezei, aceste rochii superbe se pot achizitiona si online prin intermediul internetului, avand posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte difersificata de rochii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu